Onze specialiteiten


Klimaat

Een aangename temperatuur is een vereiste voor een aangename woon- en werkomgeving. Of het nu (vloer)verwarming betreft of juist airconditioning we verzorgen het graag voor u.

Water en Verwarming

Een extra radiator plaatsen, of een volledig nieuwe cv-installatie leveren en monteren? HIT Installatietechniek verzorgt het graag voor u. Wij leveren en plaatsen ketels van hoogwaardige kwaliteit, die tevens onderhoudsvriendelijk zijn.

Sanitair

Wij adviseren u graag als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen van uw badkamer of toilet. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een van onze leveranciers waar een groot aantal badkamers met toebehoren te zien is.

Riolering

Zowel aanleg, onderhoud als herstelwerkzaamheden van diversen rioleringssystemen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. In het geval van achterstallig onderhoud of sterk verouderde afvoer kunnen we de complete riolering vervangen.

Centraal stofzuigersysteem

Hygiënisch, geluidloos stofzuigen zonder het eeuwige gezeul met zware apparaten? Een centraal stofzuigersysteem maakt deze wens waarheid.